Saznajte svoj osobni kod!

Home / Duhovnost i mistika / Saznajte svoj osobni kod!

Kabalistička numerologija, poznata i kao astronumerologija drevna je mudrost očitavanja značenja simbola Svemira – onog što mi zovemo brojevima. Govori o tome tko mi jesmo ali i kako u skladu s tim spoznajama još više razviti svoje potencijale.

U brzom svakodnevnom životu, kada se možemo osloniti samo na naših 5 osjetila, naš pristup ključnim informacijama o sebi i životu je dosta ograničen. Živimo u materijalnom svijetu i često smo “zaključani” u našim fizičkim tijelima. Materijalni svijet, kao jedina stvarnost često ograničava svaku viziju i široki uvid. Živeći takvoj stvarnosti, možemo biti svjesni svakodnevnog loma u nama, nemoći, briga, svih mogućih vjerojatnosti koje postoje i prijete a mogu imati izravan utjecaj na nas i naše živote.

Izračunajte svoj osobni kod! Iako je ovo tek malen dio vaše osobnosti koju pruža numerologija saznajte koji je vaš osobni kod i što govori o vama…

Jednostavno upišite Vaše ime i prezime i dan u mjesecu kada ste rođeni, te kliknite na dugme ispod (npr. zovete li se Ivo Ivić, a rođeni ste 15.1.1967, upisali bi: Ivo Ivić 15):

Želite saznati više?
Naučite numerologuju jednostavno i brzo!
.

Odgovori