Poruke Anđela – „Anđeosko svjetlo vodi te kroz iskušenja u teškim vremenima. Vjeruj, pa će ti pokazati izlaz.“

Home / Duhovnost i mistika / Anđeli / Poruke Anđela – „Anđeosko svjetlo vodi te kroz iskušenja u teškim vremenima. Vjeruj, pa će ti pokazati izlaz.“

Poruke anđela za 16. tjedan 2016. godine.

„Anđeosko svjetlo vodi te kroz iskušenja u teškim vremenima. Vjeruj, pa će ti pokazati izlaz.“

Anđeli nas prate i savjetuju od dana našeg rođenja, cijeli život do trenutka prelaska Duše i odlaska u drugu dimenziju.

Foto: Anđel centat Zagreb, "Svjetlost"
Foto: Angels centar Zagreb, “Svjetlost”

Naš Anđeo čuvar s nama je svakoga dana, svakog trenutka, vodi nas i štiti svojom svetom rukom i usmjerava prema ostvarenju naše životne misije.

Anđeo je uz nas u onim dobrim danima, kada nam sve uspijeva, kada smo sretni, raspoloženi i ispunjeni – zajedno s nama veseli se ostvarenju zamišljenih planova i sreći naših bližnjih. Tada nekako bolje osjećamo anđeosku energiju i bilagoslov, nasuprot teškim i oblačnim danima kada smo tužni ili nesretni i čini nam se da su nas Božansko biće i Anđeli ostavili…

Čak i u takvim, najtežim trenucima, Anđeli su uz nas. Dapače, tad nas još više obavijaju svojom ljubavlju i svjetlom, kako bi nas izveli iz tamne noći duše u kojoj smo se našli… Iako se ponekad čini da bol i tuga neće nikada prestati, kroz vrijeme se stvari u životu slože na drukčiji način, problemi se riješe, pojave se osobe koje nam opet vrate osmijeh na lice.

Foto: Angels centar, Zagreb
Foto: Angels centar, Zagreb

Anđeli su tu da nas utješe u boli i podsjete da teška vremena neće trajati vječno, da nas sigurno i s ljubavlju vode ka izlazu iz naše osobne krize.

U vremenima kada je najteže, najpotrebnija nam je snaga i vjera – snaga da izdržimo teške trenutke i vjera da će nas Anđeli voditi do bolje i sretnije budućnosti.

Anđeli su tu, uz nas – samo se mi njihovoj ljubavi i svjetlosti trebamo otvoriti.

 

klik-za-e-novine

Odgovori