Poruke Anđela: „Vrijeme je za djelovanje. Prati te blagoslov Neba!“

Home / Duhovnost i mistika / Anđeli / Poruke Anđela: „Vrijeme je za djelovanje. Prati te blagoslov Neba!“

Poruke Anđela za tjedan 31. (25.7. – 31.7.) 2016. godine

„Vrijeme je za djelovanje. Prati te blagoslov Neba!“

Postoje različite razine djelovanja, kada nam je energija s duhovnih razina na neki način „naklonjena“, kada nam sve što smo zamislili ide od ruke, a i oni dani, kada nam se čini da štogod krenemo i isplaniramo, od početka bude osuđeno na propast.

akcija
Foto: Angels centar Zagreb, kartica :”Akcija”

Usponi i padovi, vjera i sumnja prirodni su ciklusi u ljudskom životu, na vama je samo da ih budete svjesni i prihvatite s povjerenjem kao izmjenu dana i noći.

Ako ste već nekoliko puta pokušali ostvariti neki projekt, pa vam ne uspijeva, mudrije je napraviti pauzu, razmisliti, presložiti ideje i zamisli u nešto novo, još bolje.

U tišini, miru i meditaciji, sve što vas muči, složit će se na poseban i nevjerojatan način, jer ćete bolje čuti glas Anđela i njihovo vodstvo.

Isto tako, postoji i vrijeme kada se čini da su sve sretne zvijezde zasjale, sve što taknete ide vam od ruke, imate uspjeha u svemu što planirate i radite.

To je posebno blagoslovljeno vrijeme, jer su vrata duhovnog svijeta i Grada Anđela širom otvorena, puni ste snage, samopouzdanja, vjere i energije – anđeli vas vode i prate u svemu što radite, prijateljske duše anđeoske-kartice-Angels-centarpomažu u ostvarenju, a vrata uspjeha se otvaraju na čudesne i do tada nezamislive načine!

Svatko u svojoj prošlosti može sa sigurnošću potvrditi takve uspješne i produktivne faze života, ali što se tiče budućnosti, tu uvijek postoji mala sumnja, hoće li stvarno zamišljeno biti tako dobro i ostvareno.

Kao i uvijek – najbolje je vjerovati svome osjećaju!

Ako osjećate u dubini srca da je pravo vrijeme, imate snage, volje i energije, imate i blagoslov anđela da krenete u zamišljenu pustolovinu ostvarenja zemaljskih želja.

Samo poželite, zamislite i krenite, a anđeli će vas voditi na tome putu.

Odgovori