Poruke Anđela: “Zamoli anđele za iscjeljenje svih slabosti, strahova i povreda. Anđeoskom milošću sve će bolesti nestati!”

Home / Duhovnost i mistika / Anđeli / Poruke Anđela: “Zamoli anđele za iscjeljenje svih slabosti, strahova i povreda. Anđeoskom milošću sve će bolesti nestati!”

Poruke Anđela za tjedan 34. (21.8.-.27.8.) 2017. godine

iscjeljenje- angels-centar-zagreb
Foto: Angels centar Zagreb

Kada ne možemo izaći na kraj sa starim povredama, zamjeranjima i strahovima, anđeoska pomoć će i ovdje biti dragocjena.

Naša životna iskustva oblikuju našu stvarnost, mišljenje i svijest, stare emotivne povrede ostaju u našem biću i uzrokuju energetske posljedice na zdravlje.

Ukoliko se osjećamo loše i mislimo loše, to se negativno odražava na naše biće u cjelini.

Dugotrajna izloženost lošim mislima i osjećajima, uzrokuje pojavljivanje blažih ili težih simptoma bolesti, tako da se čovjek često nađe u začaranom krugu: ne može zaboraviti i/ili oprostiti, a naj neoprost i nezaborav loše utječu na sadašnjost, ali i na budućnost.

Teška životna iskustva na jedan način ojačaju osobu, pokažemo što i koliko možemo, na tim ispitima duhovno rastemo. anđeoske-kartice-Angels-centar

S druge strane, loše iskustvo iz prošlosti može djelovati na jačanje strahova, tako da su ljudi blokirani u sadašnjosti, strahuju da bi se loše iskustvo moglo ponoviti, pa radije biraju naizgled sigurne staze koje ih u najvećoj mjeri ograničavaju i sputavaju.

Uspješna budućnost uvelike ovisi o našim osjećajima i razmišljanjima u sadašnjosti koja su pozitivna ako smo uspjeli iscijeliti iskustva iz prošlosti.

Kao i uvijek, u situacijama kad ne možemo ili ne znamo sami – jednostavno treba pozvati anđele i zamoliti ih za savjet i pomoć.

U područjima gdje se osjećamo slabi, napušteni ili nedovoljno jaki – uvijek nam pomažu anđeli!

Autor: Žaklina Kerš

Save

Save

Save

Odgovori