Poruke Anđela: “Planovi i želje su kule od pijeska što ruši ih morski val. Ustraj u gradnji i obnovi života!”

Home / Duhovnost i mistika / Anđeli / Poruke Anđela: “Planovi i želje su kule od pijeska što ruši ih morski val. Ustraj u gradnji i obnovi života!”

Poruke Anđela za tjedan 8. (20.2.-26.2.) 2017. godine

Foto: Angels centar Zagreb, Obnavljanje
Foto: Angels centar Zagreb, Obnavljanje

U prirodi je ljuskog roda stvaranje, kreativnost, radovanje nečemu novome, bilo da se radi o doživljajima, stvarima, susretima s ljudima ili nečem sličnome.

U mnoge se stvari u životu uloži puno dobre energije, volje, strpljenja, vremena i truda, pa ipak se dogodi da nakon određenog vremena propadnu ili izgube onaj stari sjaj.

Kao što je željenje, planiranje i ostvarivanje prirodno svakom ljudskom biću, tako je i promjena prirodna za tijek cjelokupnog života.

Nešto što ste željeli kao dijete, promijenilo se tijekom odrastanja, želje i planovi koje smo imali u pubertetu, promijenili su se na fakultetu ili tijekom sazrijevanja.

Foto: Angels centar Zagreb
Foto: Angels centar Zagreb

Bitno je da sve promjene svojih želja i životnog pravca prihvatite kao prirodne, normalne, shvaćajući da je život kao rijeka koja ima svoj tok i prilagođava se ovisno o tlu koje nalazi pred sobom.

Materijalne su vrijednosti promjenljive, poput kula od pijeska ili od karata, dovoljno je da naiđe val ili povjetarac i sve se oko vas sruši.

Ako ste se previše vezali za stvari, kuću, novac, posjed, ugled, čast, neminovno je da nakon nekog vremena te stvari mogu nestati.

Obnavljanje

Ne vežite osjećaj svoga JA, odnosno svoje osobnosti za prolazne, promjenjive stvari, jer vi ste u dubini svoje duše sve ono duhovno, trajno, beskonačno.

Vanjske manifestacije i pojave mogu vas privremeno razočarati i izbaciti iz ravnoteže, ali one nisu ono što je uistinu važno.

Duhovna, savršena, beskonačna božanska iskra u vama je vaše pravo, istinsko biće!

 

Autor: Žaklina Kerš

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Odgovori