Poruke Anđela: “Neka tvoje misli budu u skladu s riječima, a riječi u skladu s djelovanjem!”

Home / Duhovnost i mistika / Poruke Anđela: “Neka tvoje misli budu u skladu s riječima, a riječi u skladu s djelovanjem!”
Poruke Anđela za tjedan 35. (28.8. – 3.9.) 2017. godine

Mir u duši, mir u vama i među vašima bližnjima, uvelike ovisi o vašem djelovanju i razmišljanju. Ako ste otvoreniji i tolerantniji, rjeđe će se događati nesporazumi, svađe i problemi s okolinom.

sklad
Foto: Angels centar Zagreb, kartica “Sklad”

Ako ste nespremni za kompromis, teže popuštate i ne odustajete od jednom zauzetog stava, postoji vjerojatnost da ćete isto tako nepopustljive ljude i sretati, koji će vam biti zrcalo vaših stavova i krutosti u razmišljanju.

Izbiju li nesporazumi i nerazumijevanje s okolinom kao posljedica loše komunikacije, zapitajte koliko ste istiniti prema drugima ili mislite jedno, a radite nešto drugo.

Ako unutar vas samih postoji sukob između misli i osjećaja, logično je da će se taj sukob odraziti i na vaše djelovanje, kao i na vaše odnose s drugim ljudima.

Sklad misli i osjećaja, namjere i djelovanja, donosi unutarnji mir, a taj mir urodit će mirom između vas i osoba koje su vam drage i bliske, kao i onih koje slučajno sretnete.

Izborom neke duhovne prakse, redovitom molitvom i meditacijom, prirodno ćete u sebi razviti mir i uskladiti sve dijelove vlastitog bića.

A kad budete usklađeni sami sa sobom, lakše ćete se uskladiti i s okolinom.

 

Promjena uvijek počinje od pojedinca, a onda se u koncentričnim krugovima širi na sve ljude u blizini.

Budite vi ta nit koja će u svojoj okolini tkati mir, ljubav i toleranciju – svojim riječima i djelovanjem!

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Odgovori