Poruke Anđela: “Neka cijelo tvoje biće bude prožeto anđeoskim mirom, a duša usklađena s Bogom!”

Home / Duhovnost i mistika / Poruke Anđela: “Neka cijelo tvoje biće bude prožeto anđeoskim mirom, a duša usklađena s Bogom!”

Poruke Anđela za tjedan 27. (03.07.-09.07.) 2017. godine

Čovjek je kompleksno i slojevito biće, s bezbroj ideja, planova, misli i osjećaja.

cjelovitost
Foto: Angels centar Zagreb, Kartica “Cjelovitost”

Često te različite razine unutar jednog bića nije lako uskladiti, a još je teže razumjeti.

Svaki čovjek ima nekoliko razina, a najjednostavnija je podjela na fizičko, emotivno, mentalno i duhovno biće.

Fizička razina obuhvaća vaše tijelo, zdravlje i materijalnu razinu, emotivna razina obuhvaća vaše osjećaje, mentalna razina vaš um, vaše ideje i vaše misli.

Ove tri razine relativno su razumljive i lako objašnjive po ljudskim mjerilima, a duhovna razina, bez obzira na mnoga tumačenja, i dalje ostaje prilično tajanstvena i neobjašnjiva.

Na duhovnoj razini čovjek je jedno s Bogom, povezan s beskrajnom, savršenom svijesti i beskonačnom ljubavi, duša je tu najveća i najšira što može biti, prekrasna u svojoj jednoti s Bogom, u svojoj ljudskosti, ali i u svojoj različitosti – jer ipak je svatko jedinstven kao otisak prsta.

Univerzalna zadaća svakoga čovjeka jest ostvariti sebe kao božansko biće, ali i pojedinca, uskladiti sve svoje razine i biti u miru sa sobom, istodobno djelujući s najviše i najčišće razine koju posjedujete, a to je duhovna .

Svakodnevne brige, problemi i obveze mogu vas udaljiti od vas samih, izazvati unutarnju razdvojenost i rastrojenost uma, te borbu osjećaja protiv svega što vam se događa.

Takve su stvari neizbježne i događaju se svima, trenuci sumnje katkad poljuljaju i najsigurnije u sebe, no važno je ne dopustiti da takva stanja preuzmu vlast nad vama.

Anđeosko vodstvo s duhovne razine dat će vam snage da cijelo vaše biće bude skladno i potpuno.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Odgovori