Poruke Anđela: “Ne boj se sjena iz mraka i vlastitih slabosti! Anđeli ti donose pobjedu!”

Home / Duhovnost i mistika / Anđeli / Poruke Anđela: “Ne boj se sjena iz mraka i vlastitih slabosti! Anđeli ti donose pobjedu!”

Poruke Anđela za tjedan 18. (1.5.- 7.5.) 2017. godine

pobjeda
Foto: Angels centar Zagreb

Pobijediti samoga sebe nije nimalo lako! Odnijeti pobjedu nad svojih strahovima, tugama, slabostima, razočarenjima i okrenuti lice svjetloj strani života – svakodnevni je izazov!

Relativno je lako biti dobar i pozitivan čovjek kada je sve u redu, no treba pokazati svoju snagu kada se nalazite u lošoj životnoj fazi, kada ste iscrpljeni, umorni, razočarani…

Baš u takvim trenucima najvažnije je zadržati razbor i mir – baš tada je najvažnije da ostanete pozitivni i dragi prema ljudima oko vas.

 

Pazite da vas razočarenja i neuspjesi iz prošlosti ne blokiraju strahom i onemoguće ostvarenje ciljeva u budućnosti. Vašu tugu i razočarenje ljudima ili vašim slabostima: pasivnoću, nedovoljnom upornošću, ublažit će anđeli svojom božanskom milošću – potrebno je samo zamoliti ih!

 

Sjetite se kako ste se nekad kao mala djeca bojali sjena drveća na zidu, grmljavine, čudovišta ispod kreveta ili iz ormara, pa ste poslije prevladali te strahove. Jednako tako, vremenom ćete prevladati strah od neuspjeha, a i sjene u mraku kojih se trenutačno plašite pokazat će se kao nemoćne pred anđeoskom snagom.

Sve što vas muči, sve što vam nedostaje, anđeli će iscijeliti i nadomjestiti dobrim, pozitivnim stvarima i iskustvima, otvarajući vam vrata za nove početke.

Vrijedno je uhvatiti se ukoštac s vlastitim strahovima i slabostima, jer imate puno šanse iz te borbe izaći kao pobjednici.

Anđeli vas osnažuju, vode i štite od svega lošega, a uz njihovu pomoć izborit ćete pobjedu u sadašnjosti i budućnosti.

anđeli autor : Žaklina Kerš
Autor : Žaklina Kerš

 

Save

Save

Save

Odgovori