Poruke Anđela: Sve je u najboljem redu. Duhovna i fizička ravnoteža donose ti savršeno zdravlje!

Home / Duhovnost i mistika / Poruke Anđela: Sve je u najboljem redu. Duhovna i fizička ravnoteža donose ti savršeno zdravlje!

Poruke Anđela za tjedan 22. (29.5.-4.6.) 2017. godine

Zdravlje je tema kojoj relativno malo posvećujemo pažnju, zdravlje je nešto što se samo po sebi podrazumijeva, dok se ne dogode zdravstveni problemi koji nas podsjete da s tijelom nešto nije u redu.

Duh vlada materijom i duh stvara u materijalnom svijetu, ali tijelo je Hram Duše – na nama je osobno da se pobrinemo da taj hram bude čist i zdrav, da tijelo hranimo zdravom hranom, zdravim osjećajima i zdravim mislima, kako bi se naša Duša u tijelu osjećala sigurno, zaštićeno i voljeno.

Na nama je da našoj Duši i tijelu posvetimo primjerenu pažnju, kako se ne bi dogodilo da više brinemo o održavanju automobila nego o zdravlju svoga tijela i psihe!

Žene su one koje često znaju zanemariti sebe zbog djece, partnera, posla, roditelja, prijateljskih obveza… Pa dočekaju kraj dana nervozne i umorne, bez imalo snage za sebe i dobre, lijepe stvari u životu.

Staviti sebe, svoje duhovno, fizičko i psihičko zdravlje na prvo mjesto – veliki je zadatak za sve nas! Jer kako ćemo moći dati djeci, mužu, prijateljima, zajednici, ako smo vječno iscrpljeni, nezadovoljni i umorni?

Ova Anđeoska kartica upućuje nas da se sami trebamo pobrinuti za vlastito zdravlje – ako dovoljno brinemo o sebi, ako smo u duhovnoj, emotivnoj i fizičkoj razini uravnoteženi i zadovoljni, zdravlje će biti u savršenom redu.

Ako nismo zdravi i sretni, ne osjećamo se dobro,  vrijeme je da pitamo Anđele u čemu griješimo, gdje smo na životnom putu zanemarili sebe i put svoje Duše…

Odgovori