Poruke Anđela: “Kad vas zadese nevolje, financijski problemi, osobna razočaranja ili gubitak najdražih osoba, najprije što ćete u tim trenucima izgubiti je mir.”

Home / Duhovnost i mistika / Anđeli / Poruke Anđela: “Kad vas zadese nevolje, financijski problemi, osobna razočaranja ili gubitak najdražih osoba, najprije što ćete u tim trenucima izgubiti je mir.”

Poruke anđela za 5. tjedan (29.1. – 4.2.) 2018. godine ; Mir

Poruke anđela, Mir
Foto: Angels centar Zagreb; Mir

Kad vas zadese nevolje, financijski problemi, osobna razočaranja ili gubitak najdražih osoba, najprije što ćete u tim trenucima izgubiti je mir.

Mir

Kada se događa nešto neočekivano, nešto neplanirano, što vas rastužuje ili povređuje, veoma je teško biti suzdržan, objektivan i potpuno smiren.

Mnogo je lakše zadržati taj odmak kad je riječ o problemima nekoga drugoga, čak možete biti i korisni dajući mudre savjete prijateljima ili rođacima, ali kad se ta ista situacija dogodi vama, tu je upleteno previše emocija da biste mogli ostati sabrani.

U kineskom jeziku postoje slikovne oznake za riječi, za razliku od naših slova koja tvore riječi. Kao i kod nas, korijeni su nekih riječi slični – tako kod Kineza postoji velika sličnost između oznake za riječ kriza i prilika.

Smisao je toga da svaku situaciju pogledate s više strana, promijenite pogled na stvari koje se događaju i velika je mogućnost da će se neka nova vrata otvoriti za vas.

Nešto je dobro ili loše prema vašim osobnim shvaćanjima, ali promjena u životu jedina je izvjesna stvar, tako neke situacije koje se isprva čine nepovoljnima, mogu poslije rezultirati dobrim. Čak i ako vas zadese teški udarci sudbine, anđeli će vam dati snagu da se izborite s tim iskustvom.

Molitva za pomoć, snagu i mir tada je najvažnija od svega. Svako, pa i ono najteže životno iskustvo, prilika je da iz njega nešto naučite, rastete u duhu, i zadržavajući unutarnji mir, iz situacije u kojoj se nalazite, izvučete najveću dobrobit.

Uz dovoljno smirenosti, strpljenja i vjere, anđeli će pronaći najbolji način za rješenje bilo kojega vašeg problema.

 

Odgovori