Poruka Anđela: “Ne dopusti strahovima da te pokolebaju! Tvoj anđeo čuvar vodi te sigurnim putovima!”

Home / Duhovnost i mistika / Anđeli / Poruka Anđela: “Ne dopusti strahovima da te pokolebaju! Tvoj anđeo čuvar vodi te sigurnim putovima!”
Poruke anđela za 4. tjedan (22.1. – 28.1.) 2018. godine, Hrabrost

Neki je mislilac izjavio: Život je zahrabre – razmišljajući o svim izazovima,padovima, tugama, bolestima i teškim događaj ima koje čovjek u svom životu mora proći.

Foto: Angels centar Zagreb, “Hrabrost”

Nije jednostavno ni lako uspinjati se, padati, uvijek iznova ustajati i nastavljati dalje, bremenit još jednim razočaranjem ili tugom. Nije lako, ali nije ni nemoguće.

Ako svaki životni korak promatrate kao mogućnost da rastete i učite (jer iz baš svih iskustava, pa i onih najtežih, moguće je nešto naučiti), bit ćete spremniji prihvatiti različita iskustva, pa i ona neugodna, kao dio života.

Hrabrost jednim dijelom izvire iz vas samih, iz vašeg bića, a drugim dijelom, ohrabrenje za nastavak života nakon teških razdoblja, dolazi s božanske razine.

Anđeli, kao vaši vodiči i zaštitnici, putuju zajedno s vama, svjedoče vašim izborima, tješe vas kad ste tužni i daju vam snagu za nove početke.

Potrebna je hrabrost, odlučnost i čvrsta vjera da se nakon loših iskustava krene u novi život, no anđeli su tu da nadahnu i vode, da vam daju snage za kretanje dalje.

Najvažnije je pri tome to što vam pomažu ublažiti strah od ponovnog neuspjeha, nudeći vam krilo utjehe i vodstva te pozitivnu energiju da će drugi ili treći put biti bolje.

Da nema snage i nadahnuća s duhovne razine, ljudi bi jednostavno odustali od sebe i života već pri prvoj težoj prepreci. Kako su usponi i padovi normalan dio života, treba budućnost početi bez straha, s vjerom u bolje sutra i anđeosku pomoć.

Jer, ne zaboravite: sreća prati hrabre.

Hrabrost, Autor: Žaklina Kerš
Autor: Žaklina Kerš

Odgovori