Poruke Anđela – „Zagrli nježnim suosjećanjem osobu iz tvoje blizine. Danas ti budi nekome anđeo!“

Home / Duhovnost i mistika / Poruke Anđela – „Zagrli nježnim suosjećanjem osobu iz tvoje blizine. Danas ti budi nekome anđeo!“

Poruke anđela za 46. tjedan (13.11. – 19.11.) 2017. godine

Svima nam je potrebna ljubav, potpora, razumijevanje i prijateljsko rame na koje možemo kad nam je teško nasloniti glavu i olakšati svoje brige.

Foto: Fngels center Zagreb, "Nježnost"
Foto: Angels center Zagreb, “Nježnost”

Relativno je lako biti dobre volje kad stvari idu u najboljem redu, kad si zdrav i sretan, možeš biti i ljubazan. No, kada čovjeka nešto muči, od svojih problema ne može vidjeti da je i nekome drugome teško, zna doći do problema u komunikaciji, svađe i grubih riječi.

Razumijevanje problema bližnjih osnova je dobrih odnosa i dobre komunikacije, a obziran ton i blage riječi pomažu ispraviti problem među ljudima bez obzira o čemu se radilo.

Često čujemo u razgovoru da je netko „pravi anđeo“. Naravno, to ne znači da je osoba svjetlosno biće s krilima, već da svojom dobrotom, nježnošću i ljubavlju drugima u život donosi utjehu i radost.

Postoje dani kada je ljudima ta utjeha potrebnija nego inače, pa je izuzetno važno da mi u nekoj mjeri odradimo „anđeoski posao“, dotaknemo zagrljajem i srcem one kojima je svjetlost i ljubav najpotrebnija.

Ponekad su oni koji trebaju pomoć i nježnost naši najbliži: obitelj, prijatelji, susjedi, kolege na poslu… A ponekad  malo pažnje i brižnosti prema ljudima koje slučajno sretnemo donosi prekrasne rezultate i dirljive susrete.

Nijedan čovjek nije otok, svi smo dio cjeline:  sva dobrota koju podijelimo s ljudima oko sebe, bili poznati ili nepoznati, višestruko se umnožava na univerzalnoj razini i poput svjetlosne zrake koja leti oko svijeta vraća se ravno u naše srce!

nježnost

 

Save

Save

Save

Odgovori