Anđeo s tobom! Anđeo zrdravlja: Vaše zdravlje treba vam uvijek biti na prvom mjestu, bez obzira na planove, bez obzira na rokove i ljude koji od vas nešto očekuju

Home / Duhovnost i mistika / Anđeo s tobom! Anđeo zrdravlja: Vaše zdravlje treba vam uvijek biti na prvom mjestu, bez obzira na planove, bez obzira na rokove i ljude koji od vas nešto očekuju

Anđeo s tobom! Anđeoska karta tjedna, anđeo zdravlja 30. 4. – 6. 5. 2018.

Anđeo s tobom! Anđeoska karta tjedna, anđeo zdravlja
Anđeo s tobom! Anđeoska karta tjedna, anđeo zdravlja Foto: Angels centar Zagreb

Ako izvučete ovu kartu:

Vaše zdravlje treba vam uvijek biti na prvom mjestu, bez obzira na planove, bez obzira na rokove i ljude koji od vas nešto očekuju. Ne pretjerujte s aktivnostima dovodeći svoje zdravlje do ruba. Ako se na vrijeme ne pobrinete da budete uravnoteženi i zdravi, tijelo će vas bolešću prisiliti da na njega obratite pažnju.

Objašnjenje karte:

Zdravlje je nešto što se podrazumijeva samo po sebi, o čemu ne razmišljate kada ste dobro nego tek kad se nešto u tijelu i organizmu poremeti.

Kada nešto radite pogrešno ili živite neispunjeno, pojavljuju se najprije sitni znakovi da nešto nije u redu, a ako ih zanemarite, u tijelu se javlja bolest.

Zdravi ste kada ste sretni, ispunjeni anđeoskim blagoslovom i usklađeni na svim duhovnim razinama. Ako vas nešto tišti, ako ste nezadovoljni, vaše će tijelo reagirati i pokazati da duša traži iscjeljenje i promjene.

Slušajte poruke tijela, slušajte savjete anđela i slijedite svoj osobni put. Vaša će duša biti ispunjena, tijelo zdravo, a vi sretni!

Odgovori