Anđeli vam govore – “Božanska snaga i moć struje kroz tebe. Uzmi svoj život u svoje ruke!”

Home / Duhovnost i mistika / Anđeli / Anđeli vam govore – “Božanska snaga i moć struje kroz tebe. Uzmi svoj život u svoje ruke!”

Vrijeme je da prihvatimo božansko vodstvo u svom životu i shvatimo kako nismo sami, mali, jadni ni bespomoćni. Božanski stvoritelj naš je duhovni otac, vodi nas sigurnim životnim stazama koje su izabrane baš za nas.

Poruke anđela za 32. tjedan (07. – 13. kolovoza) 2017. godine

“Božanska snaga i moć struje kroz tebe. Uzmi svoj život u svoje ruke!”

Poruke Anđela, Božanska snaga i moć
Photo: Angels centar Zagreb

 

Nema mjesta strahu, sumnji ni nedoumici, jer anđeoska ruka bidije nad nama, našim duhovnim poslanjem i našim osobnim izborima. U anđeoskim očima ne postoji ni dobro ni loše, ni lijevo ni desno, ni gore ni dolje – samo božanska ljubav, milost i duhovna lekcija.
Ponekad trebamo izabrati nešto što nas neće usrećiti niti donijeti napredak, ali to je Škola Duše i duha, koji čak i u takvim, beznadnim situacijama neizmjerno rastu.
Poruke anđela, Anđeoske kartice
Photo: Angels centar Zagreb

Svaki je izazov lekcija, svaka je krizna situacija prilika! U svakoj, pa i naizgled beznadnoj situaciji postoji zrnce dobra i svjetla…

Moć je u nama da sagledamo ono što nam se u životu događa s duhovne razine, prihvatimo svoju odgovornost i svjedočimo za svoje izbore. Kada smo sretni, jaki i ispunjeni – anđeli se raduju s nama. Kada nas osobni izbori rastuže, kada trenutak u kojem se nalazimo shvatimo kao osobni poraz i kaznu – anđeli su tu da nam s lica obrišu suze i usmjere nas na svjetlost, nadu i novi početak.

Nismo mali i bespomoćni, već beskrajni i moćni, pod zaštitom anđela i našeg duhovnog Oca, samo je potrebno da shvatimo, prihvatimo i prepoznamo tu beskrajnu snagu u sebi!
Poruke anđela za 32. tjedan
Autor : Žaklina Kerš

Save

Save

Save

Save

Save

Odgovori