Poruka Anđela: “Sve blago koje posjeduješ dobio si božanskom providnošću. Pokušaj biti jednako velikodušan s ljudima koje sretneš!”

Home / Duhovnost i mistika / Poruka Anđela: “Sve blago koje posjeduješ dobio si božanskom providnošću. Pokušaj biti jednako velikodušan s ljudima koje sretneš!”

Poruke anđela za 5. tjedan 2017. godine
Koliko puta sretnete ljude koji samo pričaju o onome što im je teško i što im nedostaje ili ste možda i sami navikli brojati minuse, propuste, greške, nedostatke.

Foto: Angels centar Zagreb. Velikodušnost - Sve blago koje posjeduješ dobio si božanskom providnošću.
Foto: Angels centar Zagreb.
Velikodušnost

Malo nas je svjesno svega onoga što imamo: od zdravlja, ljubavi, toplog stana, hrane u hladnjaku, dragih prijatelja i ljudi oko nas.

Premalo pažnje obraćamo na one dobre i pozitivne stvari koje nam čine život lijepim jer su nam misli usmjerene uglavnom na ono što još nemamo i što nam nedostaje.

A zapravo uvijek imamo više od onoga što nemamo, samo tog nismo uvijek svjesni!

Biti u zahvalnosti, za sva dobra koja smo dobili božanskom milošću, pravi je način da budemo usklađeni s energijom dobrote, svjetlosti i Anđela.

Kada postanemo svjesni Božje velikodušnosti i svega onoga što smo dobili, tada ćemo to obilje moći dijeliti i s drugima, bez obzira radi li se o novcu, hrani, odjeći ili našem vremenu.

Često ljudima i kad imaju sve nužno za život treba utjeha, lijepa riječ, zagrljaj…

I često se stvari u životu i raspoloženje naših bližnjih može popraviti na najjednostavniji mogući način – tako da im poklonimo svoje vrijeme, uho za slušanje, rame za plakanje…

Jer biti uz nekog kada mu je teško, jednako je važno kao i biti s njim onda kada mu je dobro i lijepo, kad proslavlja životne pobjede ili se raduje.

Velikodušnost znači dati ono što u tom trenutku imamo, malo ili puno, ali dati od srca!

 

Širiti dobru energiju i pozitivu oko sebe, otvoriti vrata dobroti, gledati kako se stvarnost oko nas mijenja na najljepši mogući način…

Save

Save

Save

Save

Odgovori