Blagi dodir prirode i naglašena radost su trend za Božić 2017.

Home / Dom i vrt / Blagi dodir prirode i naglašena radost su trend za Božić 2017.

U  svijetu mašte, i ovogodišnjem božićnom trendu postoji prostor za sve, sve što donosi radost i čini ljude sretnima. Ove godine aktualna je proslava i naglašavanje radosti!

Vesela paleta boja naglašava razigrani karakter, pa su ove godine u trendu bajkoviti motivi i funky likovi – nadrealistička grafika  koja zauzima mjesto i nameće se umjesto prošlogodišnje čipke, kukičanih radova i veza. 

Stilizirani oblici, grbovi, amblemi i tradicionalni i razni  sretni simboli koji prate tradicijsku pučku umjetnost.

Za svoje radosne trenutke, ako želite biti u trendu kombinirajte vesele, elegantne, mliječne boje sa šarenim mješavinama materijala i uzoraka.
Tako da tradicija ima kvalitetan tretman!
Ovaj bezvremenski stil je autohton i autentičan, suptilan i rustikalan. Dugovječni ukrasi izrađeni s predanošću i predanošću su također trend ove godine.

Svakovrsno mjstorstvo igra središnju ulogu kao i tradicionalno porijeklo. Također i pogodan kontekst  koji stvara stvara suzdržane boje a s prirodnim nijansama smeđe, kvarca, šljunka, sive boje, šumskog zelenila, badema i keksa.

Nepogrešivo  je ako koristite prirodne nijanse i visokokvalitetne materijale koji pružaju okvir tradicionalnim tehnikama obrta. Naravno nužan je blagi i dodir prirode!

Blagi dodir prirode je nezaobilazan, gdje priroda nadahnjuje i opušta!

Ovaj prirodni stil stvara opuštajuću oazu dobrobiti, mira i tišine: osjetljivost, eteričnost atmosfere. Senzualna atmosfera se može razviti nizom prigušenih boja. Svjetlosni koralji i zlato npr. stvaraju naglaske u međusobnom djelovanju mekog lišća, škriljevca, metvice, ruže i vapna.

bozic-trend-2018
Ako želite svojoj obitelji omogućiti maksimalno opuštajuće trenutke kombinirajte stil inspiriran prirodom s mutiranim bojama, osjetljivim materijalima i teksturama.

Ako se odlučite za moderniji pristup, usudite se! Trend je upravo hrabar i “neusudiv” izraz, ali i estetski sofisticiran.

Ako ste ipak malo tradicionalniji također pazite na estetiku a sofisticiranost naglasite u svakodnevnoj eleganciji i sjaju.

Pazite na proporcije, u trendu su izražajni, kompaktni, skulpturirani i monolitni oblici.

Bogata paleta boja  vam je također na raspolaganju ako ste skloni tradicionalizmu; kreće se od jakih boja poput lapis lazuli, malakita, bakra, mramora, oniksa i zlata do snažnog rubina.

Dakle snažne boje, bajkoviti motivi, geometrijski oblici, kontrasti, majstorstvo ili blagi dodir prirode!

Odgovori