5 savjeta za rad s energijom koji će vam poboljšati život

Ne želite gubiti životnu energiju? Želite osloboditi nešto novo ili samo očistiti svoj osobni, stambeni ili radni prostor od “nečega” što vam ne odgovara? Donosimo pet savjeta za uspješan rad s energijom koji će vam sigurno olakšati i poboljšati život.

1. Budite uzemljeni i u svom središtu (u pažnji)

Ako ste usredotočeni unutar vašeg bića, dakle niste s mislima “negdje”, u analitici ili u nekom egoističnom stanju osjetit će te sigurno čim u vašoj blizini postoji prisustvo nekih energija koje vam ne odgovaraju, puno sigurnije i jasnije nego inače. Ako ste uzemljeni možete s velikom lakoćom i otpustiti takvu energiju prije nego ona potiho postane “vaša”. Radi se primjerice o emocijama drugih ljudi, misaonim konstrukcijama i drugim što nije u skladu s vama.meditacija

2.Budite u stanju dopuštanja (ne u stanju otpora)

Ako se osjećate nelagodno u nekoj grupi ili s nekom osobom ili u nekoj situaciji najbolje je ne pružati otpor kako bi se zaštitili. Vaša reaktivnost ili otpor će samo zadržati tu vanjsku energiju i vi ćete zaglaviti njoj. Biti u dopuštanju protoka energije (stanje najsličnije toleranciji) omogućava da ta energija jednostavno prođe, a ako je djelovanje neke osobe usmjereno na vas direktno i s lošom je namjerom, a vi ste u dopuštanju  ta energija će samo proći kroz vas. Dopustite neometani protok. U suprotnom će se zadržati… u najboljem slučaju pokvariti vam dobro raspoloženje.

3.Osvijestite prostor vlastite aure

Svatko od nas ima energetski omotač, auru (mnogima nije vidljiva – a okružuje naše fizičko tijelo). Taj “prostor” je naš osobni prostor, također naša obaveza u smislu npr. dijelova našeg tijela o kojim brinemo raznim higijenskim i kozmetičkim postupcima. Postanite svjesni granice svoje aure jer je to vrlo osjetljiv prostor koji ako se o njemu ne brinemo može biti narušen raznim energetskim ulazima koji u posljedici djeluju i na naše zdravlje.

4.Pročišćavajte se energetski

Ako osvijestite svoju auru s lakoćom će te ju i održavati. Jedan od jednostavnih načina je korištenje zlatne boje. Zalato ima visoku vibraciju. Jednostavno zamislite zlatni tuš na vrhu vaše aure (nekoliko desetaka centimetara iznad vaše glave) i baš kao što tuširate svoje fizičko tijelo otuširajte se zlatnim tušem, dopustite da zlatna energija proriče kroz auru, vaša tijela. Odmah će te se osjećati očišćeni i osvježeni. Isto je primjenjivo i kod čišćenja prostora.

5.Prizivajte svoju energiju

Kako se usredotočujemo na energiju i vibraciju drugih tako možemo i na vlastitu. Kada su naše energije u našem prostoru, i kada to njegujemo radi vlastitog zdravlja i ugode tada ima manje mjesta za “one druge”, nama neodgovarajuće. I to je jednostavno… stvorite jasnu sliku zlatnog sunca, tridesetak centimetara iznad glave, i neka ono bude magnet vaše energije. Zatim „sunce“ spustite s vrha aure na svoje tijelo oslobađajući svoju energiju natrag u svoj osobni i životni prostor.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *